ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Mustafa Taşar basın toplantısı yaptı

Mustafa Taşar basın toplantısı yaptı
YAYINLAMA: 13 Haziran 2024 / 12.00
GÜNCELLEME: 13 Haziran 2024 / 12.00

Gazeteciler, Belediye Başkanıyla il başkanını Taşar’a şikayet etti. Taşar, ikinci gelişinde bu işin üzerinde duracağını söyledi.

ANAP Genel Sekreteri Mustafa Taşar dün parti binasında bir basın toplantısı yaptı. Daha ziyade basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Mustafa Taşar, pazar günü yapılan ilçe kongresi için şunları söyledi: “Görüldüğü gibi kongremiz tahminlerin dışında çok olgun ve bize yakışır bir biçimde geçmiştir. Parti içinde hizipler zararlıdır ve biz hizip istemiyoruz. Kongremizde bir hizmet yarışı yapılmıştır. Bundan sonra teşkilatımız bu kabil anlaşmazlıklara meydan vermeyecektir.”

Belediyelere yardımların özelliklerine göre yapıldığını belirten Taşar, bu konuda basında çıkan haberlerin yanlış yorumlandığını söyledikten sonra ODTÜ’nün daha verimli hale getirilmesine çalışıldığını, ancak bu konuda tam bir bilgi sahibi olmadıklarından bunun parti kongrelerinden sonra ele alınacağını ifade etti.

Basın mensuplarının Belediye Başkanı ile il başkanının basınla iyi ilişkiler içinde olmadıklarından yakınmaları üzerin de Taşar: “İkinci gelişimde bu konunun üzerinde duracağım. Arkadaşlarla hep birlikte bir toplantı yapar bu konuyu iyi bir sonuca ulaştırırız.” dedi.

Mustafa Taşar daha sonra il kongresinin 17- 24 Şubat tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Bir soru üzerine de Taşar, Gaziantep'te bir basın sitesinin yapılmasından yana olduğunu, basın mensuplarının bir kooperatif kurmaları halinde kendisinin yardımcı olarak belediyeden arsa temini için çalışacağını bildirdi.

Hastanelerin birleştirilmesinden dolayı ortaya çıkan aksaklıkların dile getirilmesi üzerine Taşar, bu konuya eğilip iyi bir düzenin kurulması için çalışılacağını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *