ANASAYFA arrow right Eğitim

Öğrencilerin ders seçimleri konusunda bilgi alış verişi yapıldı

Öğrencilerin ders seçimleri konusunda bilgi alış verişi yapıldı
YAYINLAMA: 03 Mayıs 2023 / 16.40
GÜNCELLEME: 03 Mayıs 2023 / 16.40
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) üniversitelerle uluslararası anlaşmalar imzalamaya devam ediyor.

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi’nin gerçekleştirdiği temaslar neticesinde Çek Cumhuriyeti’ndeki West Bohemia Üniversitesine Erasmus+ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında West Bohemia Üniversitesi Erasmus Ofisi ile Erasmus+ ikili anlaşmaları ve öğrencilerin ders seçimleri konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren West Bohemia Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Martin Melichar bu tür ziyaretlerin üniversitelerin birbirini tanıması ve Erasmus+ sürecinde işlemlerin daha hızlı ilerlemesi, uluslararası alanda üniversitelerin tanınırlığının artması, yurtdışında bulunan yükseköğretim kurumlarıyla iş birliği protokollerinin imzalanmasında önem arz ettiğini belirtti.

Ziyaret süresince West Bohemia Üniversitesi Erasmus Ofis çalışanları Pavlina Binova, Eva Kotoucova ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Martin Melichar ile Erasmus+ programı kapsamında ikili iş birliklerini devam ettirmek için ön görüşmeler yapıldı. West Bohemia Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Martin Melichar GAÜN öğrencilerinden övgüyle bahsederek önümüzdeki dönemlerde de öğrenci kabul etmeye devam etmek istediklerini ifade etti.

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Üniversitemizin uluslararası alanda tanınırlığını sağlamak, uluslararası çerçevede akademik işbirliği faaliyetlerini yürütmek ve yurtdışında bulunan yükseköğretim kurumlarıyla çeşitli işbirliği protokolleri imzalamak için GAÜN uluslararası iş birliği stratejisine uygun olarak koordineli çalışmalarını sürdürüyor.

Ziyaret süresince GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisinden Erasmus Uzmanları Ebru Göktekin ve Şeyho Bozkuş tarafından GAÜN hakkında West Bohemia Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi personellerine ve öğrencilerine sunum yapıldı.

İlginizi Çekebilir
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Türkiye’de tarımın AKP dönemindeki çöküşü tartışılırken ziraat fakültelerinin faaliyet raporları da tarım eğitimindeki sorunları gözler önüne serdi. Pek çok fakültenin ra...
#Eğitim / 29 Ağustos 2022
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni dersliğin hizmete açılacağı; yeni inşa edilen ve güçlendirilen 450 eğitim binasında 6...
#Eğitim / 28 Ağustos 2022
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
Elektronik YÖKDİL 14 Mayıs'ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında gerçekleştirilecek.
#Eğitim / 06 Nisan 2022
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
MEB Açık Öğretim Liselerinde eğitimini tamamlayıp üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, 2. dönem AÖL sınav sonuçlarını açıkladı.
#Eğitim / 24 Mart 2022
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS için başvuru tarihini kaçıran adaylar, bugün ve yarın başvuru yapabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için iki gün sürecek başvu...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Sayfa başına 30 ile 50 liraya tez ve ödev yazıyorlar
Sayfa başına 30 ile 50 liraya tez ve ödev yazıyorlar
Üniversite tezlerinden sonra lisans öğrencilerinin ders ödevlerini para karşılığı yazan şirketler ortaya çıktı. Sayfa başına 30 ile 50 liraya yazıp, 3 günde teslim ediyor...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *