ANASAYFA arrow right Eğitim

Sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturuyor

Sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturuyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.15
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.15
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturuyor
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturuyor. Bu kapsamda ülkemizin önemli otel gruplarından biri olan Kristal Oteller Grubu’ndan bir heyet Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
Kristal Oteller Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü İhsan Somuncu ve grup otellerinden birinin Genel Müdürü Zafer Birışık ziyaret etmelerindeki amacın, grup otellerinin kalifiye personel ihtiyacını karşılamak ve potansiyel personellerine kendilerini tanıtmak olduğunu ifade etti.
Ziyaret kapsamında Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç Olcay ile görüşen heyet, okul yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi ve ziyaretlerinin amacını anlattı. Okul yönetimiyle bir süre sohbet eden heyet, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek Kristal Oteller Grubu hakkında bilgi verdi.
Bu çerçevede sektörün tam donanımlı yetişmiş kalifiye personele ihtiyaç duyduğunu ve bu personellerin temininde yaşanan sıkıntılara değinen heyet, öğrencilere kendi gruplarına ait otellerde çalışmak veya staj yapmak istemeleri halinde gerekli kolaylıkların sağlanacağını ve bu doğrultuda yapılacak başvuruların kendilerini çok mutlu edeceğini belirtti.
Öğrencilerin sektörle ve kendi otelleriyle ilgili sorularını yanıtlayan grup okul yönetimiyle toplantıyı değerlendirdi. Öğrencilerle buluşmalarına vesile oldukları için Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç Olcay’a ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Demir’e teşekkür eden heyet, öğrencilerle yaptıkları toplantının çok verimli geçtiğini ifade etti.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç Olcay heyete ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin mezun olduktan sonra iş bulmalarının hem öğrenciler, hem okul hem de sektör için çok önemli bir konu olduğunu belirtti. Heyete, toplantıya katıldıkları ve öğrencilere göstermiş oldukları ilgi için çok teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
Ankara Tabip Odası'nın tıp fakültelerinin azalan tercihlerine yönelik nedenlerin sıralandığı notta, "Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın olumsuz etkisiyle yaşanan sorunlar, sağ...
#Eğitim / 30 Ağustos 2022
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Türkiye’de tarımın AKP dönemindeki çöküşü tartışılırken ziraat fakültelerinin faaliyet raporları da tarım eğitimindeki sorunları gözler önüne serdi. Pek çok fakültenin ra...
#Eğitim / 29 Ağustos 2022
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni dersliğin hizmete açılacağı; yeni inşa edilen ve güçlendirilen 450 eğitim binasında 6...
#Eğitim / 28 Ağustos 2022
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
Elektronik YÖKDİL 14 Mayıs'ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında gerçekleştirilecek.
#Eğitim / 06 Nisan 2022
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
MEB Açık Öğretim Liselerinde eğitimini tamamlayıp üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, 2. dönem AÖL sınav sonuçlarını açıkladı.
#Eğitim / 24 Mart 2022
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS için başvuru tarihini kaçıran adaylar, bugün ve yarın başvuru yapabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için iki gün sürecek başvu...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *