ANASAYFA arrow right Ekonomi

Binali Yıldırım 10 bin kişiye konuştu

Binali Yıldırım 10 bin kişiye konuştu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.49
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.49
Başbakan Binali Yıldırım Cumartesi günü Oberhausen kentinde, König-Pilsener-Arena’da 10 bin kişiye hitabeden çoşkulu bir konuşma yaptı.
Başbakan Binali Yıldırım Cumartesi günü Oberhausen kentinde, König-Pilsener-Arena’da 10 bin kişiye hitabeden çoşkulu bir konuşma yaptı.
“Zannetmeyin ki size unuttuk. Kalbimizin yarısı burada, yarısı Türkiye’de. Siz burada yalnız değilsiniz. Arkanızda, Başbakanınız Yıldırım, Cumhurbaşkanınız Erdoğan ve Türk devleti var.”
Yıldırım’ın gurbetteki vatandaşlarımızın duygularına hitabeden bu konuşması sık-sık, “Allahüekber” nidalarıyla kesildi.
Topluluk, “İdam istiyoruz, idam geri getirilsin” diye bağırdı.
Başbakan Yıldırım, “Sizden referandum da ‘Evet’ oyu vermenizi istiyorum. Böylece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ülkesine hizmet etmek için daha fazla sorumluluk yükleyeceksiniz” dedi.
Yüksel Koç (52): “Böylece memleketimizdeki ‘nefret politikasını’ buraya da getirdiler. Biz bu durum için Alman Hükümeti’nin yanlış tutumunu da eleştiriyoruz.”
Turan Kıyıç (50): Ben gönlünü AK Parti’ye vermiş birisiyim. Cumhurbaşkanımız için yeni sisteme ‘Evet’ diyeceğiz. Onun zamanında ülkemizin nasıl kaldığını gördük. Bundan sonra yeni sistemle her şey daha da güzel olacak.”Haber Merkezi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *