ANASAYFA arrow right Ekonomi

En başarılı OSB’lerinden birisi olmamızı, çalışanlarımıza borçluyuz

En başarılı OSB’lerinden birisi olmamızı, çalışanlarımıza borçluyuz
YAYINLAMA: 30 Nisan 2020 / 21.18
GÜNCELLEME: 30 Nisan 2020 / 21.18

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, emek ve alın teriyle ülke kalkınmasında önemli rol oynayan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek, tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Üretim, istihdam ve ihracat alanında elde ettiğimiz başarıyı çalışanlarımızla birlikte sağladık” dedi.

“170 bin çalışanımızla büyük bir aileyiz”

Korona virüs salgını dolayısıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bu yıl kalabalık tören ve toplantılarla kutlanamayacağını ifade eden Başkan Şimşek, “Pandemi günlerinde insanlarımızın zorunlu olmadıkça sokağa çıkmadığı bu dönemde, sanayi tesislerimizde salgının yayılmasını önlemek amacıyla her türlü tedbirler alınarak üretime devam edilmektedir. Sanayi tesislerimizde istihdam edilen, emek ve alın terleriyle üreten, ülke ekonomisine katkı sağlayan 170 bin kadar çalışanımızla büyük bir aileyiz. Bugün Türkiye'nin en başarılı OSB’lerinden birisi olmamızı, çalışanlarımıza borçluyuz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *