ANASAYFA arrow right Ekonomi

Gaziantep gücünü koruyarak firma sayısını artırıyor

Gaziantep gücünü koruyarak firma sayısını artırıyor
YAYINLAMA: 15 Nisan 2020 / 22.58
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.14
Konukoğlu, Gaziantepli firmalarımızın yerlerini korumaları, sanayimizin gelişimin en güçlü kanıtlarından biridir.
Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2010 yılı ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasında Gaziantepli 16 firmanın yer aldığını ve Gaziantep’in geçen yıla göre gücünü koruyarak firma sayısında Türkiye’de 6. sırada yer aldığını belirtti.
Konukoğlu yaptığı açıklamada, “Firmalarımızın elde ettikleri bu başarı, Gaziantepli sanayicilerin hiçbir zaman kaybetmedikleri mücadele azminin, üretme heyecanının ve zoru başarmasının bir sonucudur. Gaziantep sanayisi şartlar ne olursa olsun, üretimde her zaman Türkiye’ye model olmuş ve olmaya devam edecektir” dedi.
Konukoğlu, “Gaziantep sanayisinin önemli aktörü olarak, girişimcilik ve verimlilik özellikleri ile üretimin önemine inanarak çalışmalarını sürdüren sanayicilerimizi göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı kutluyor, Gaziantep sanayisi adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gaziantep sanayisinin her geçen gün gelişerek hız kazandığını ve sürekli bir yükseliş içinde olduğunu ifade eden Konukoğlu, şöyle devam etti: “Açıklanan sıralamada Gaziantepli firmalarımızın yerlerini korumaları, sanayimizin gelişimin en güçlü kanıtlarından biridir. Gaziantep yıllardır İSO 500 listesinde istikrarlı bir başarı sergilemiş ve gücünü korumuştur. Gaziantep, bugün bu misyonunu yine sürdürmüştür. Gaziantep sanayisi inanıyorum ki, aynı heyecan ve hız ile yoluna devam edecek ve önümüzdeki dönemde bu listede daha çok başarılara imza atacaktır. Biz üretmek ve bu ülkeye katma değer sağlamak istiyoruz. Çünkü daha iyi bir gelecek için üretim gücümüzün artması şarttır.”
Konukoğlu açıklanan listede isminin açıklanmasını istemeyen iki firmanın yer aldığını da sözlerine ekledi.


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *