ANASAYFA arrow right Ekonomi

Mövenpick Gaziantep’te yatırımcı arıyor

Mövenpick Gaziantep’te yatırımcı arıyor
YAYINLAMA: 15 Nisan 2020 / 22.57
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.14

Gaziantep’in her geçen gün bölgede hissedilen ağırlığı, gelişen turizmi ile ekonomik potansiyeli uluslararası otel gruplarının iştahını kabartıyor.

Mövenpick Hotel Grubu Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, “Gaziantep, bizim için çok önemli bir destinasyon. Ekonomik potansiyeli ile Türkiye sanayisi ve ticaretinde önemli bir rol oynayan Gaziantep, iş seyahatinde bulunan misafirlerin yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleri ve zengin mutfak kültürü ile tatil amaçlı ziyaretçilerin de yoğun ilgisini çekiyor” dedi.
Gaziantep’te kendileri ile işbirliği yapmak isteyen işadamları ve yatırımcılarla tanışmaktan mutlu olacağını söyleyen Reichenbach, Mövenpick ve Türkiye’deki aktiviteleri ile ilgili şu bilgileri verdi:“Uluslararası otel yönetim şirketi Mövenpick Hotels & Resorts, 12.000’in üzerinde çalışanı, 25 ülkede hizmette olan 71 oteli ile konuklarını kalite, güvenilirlik, ilgi ve kişiye özel hizmet anlayışı ile ağırlıyor. Grubumuzun büyüme ve gelişme planları çerçevesinde Ankara, Dubai, Abu Dhabi, Şanghay, Dharamshala gibi şehirlerde 30 yeni otel projesi hızla devam etmektedir. Merkez ofisi Zürih’te bulunan İsviçre kökenli otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, son yıllarda kazandığı önemli başarılar ile Türkiye’nin önde gelen otel zincirleri arasında yer alıyor. “

Türkiye’deki ilk otelimiz Mövenpick Hotel Istanbul, 2010 yılında turizm sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan World Travel Awards tarafından “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” seçildi” diyen Reichenbach, “162 ülkeden 183 bin seyahat profesyonelinin oylaması sonucunda 2010 yılında “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” seçilmemizin ardından dünyanın en iyilerinin seçildiği final elemesinde rakiplerimizi geride bırakarak “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” ödülüne layık görüldük. Bu değerli ödül öncesinde 2009’da “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2008 ve 2007’de üst üste “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” dalında ödüller kazanmıştık. Misafirlerimize sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet ve deneyimin bir kanıtı olan bu ödülü almak bizim için büyük gurur kaynağı ve aynı zamanda gösteriyor ki İsviçre mükemmelliyetçiliği ve Türk konukseverliğinin eşsiz kombinasyonu sadece iş çevrelerince değil tüm konuklarımız tarafından tercih ediliyor” dedi.

Gaziantep bizim için çok önemli bir destinasyon
Türkiye’deki büyüme stratejimizin bir parçası olarak, İstanbul ve İzmir’deki otellerimizin ardından Ankara’da 5 yıldızlı bir otel açacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2011 yılı sonunda hizmete girecek olan Mövenpick Hotel Ankara, Türkiye’deki otel portföyümüzü mükemmel bir şekilde tamamlayacak. İstanbul ve İzmir’deki otellerimiz ile birlikte yeni sinerjiler yaratacağına inanıyoruz. Grubumuzun büyüme hedefleri arasında yakın gelecekte Türkiye’nin farklı şehirlerinde de oteller açmak bulunuyor. Gaziantep bizim için çok önemli bir destinasyon. Ekonomik potansiyeli ile Türkiye sanayisi ve ticaretinde önemli bir rol oynayan Gaziantep, iş seyahatinde bulunan misafirlerin yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleri ve zengin mutfak kültürü ile tatil amaçlı ziyaretçilerin de yoğun ilgisini çekiyor. Türkiye’deki turizm ve iş sektörünün büyüme potansiyeline inancımız tam. Yatırım ortaklarımızla güvene dayanan işbirliğimiz neticesinde, Türkiye’de markamızı daha ileri götürmek ve verimli işbirliklerimizi geliştirmek istiyoruz.”
Frank Reichenbach’a ulaşmak isteyenler için:
Mövenpick Hotel Istanbul
Büyükdere Caddesi, 34330, 4.Levent, İstanbul, Türkiye
Tel 0212 319 29 29, Faks 0212 319 29 00
hotel.istanbul@moevenpick.com, www.moevenpick-istanbul.com


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *