ANASAYFA arrow right Güncel

7 aylık hamile Suriyeli kadını zorla fuhuşa sürüklediler

7 aylık hamile Suriyeli kadını zorla fuhuşa sürüklediler
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.35
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.35
Gaziantep'te polis, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan 7 aylık
Gaziantep'te polis, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan 7 aylık hamile kadını zorla fuhşa sürüklediği iddiası ile 3 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Yeditepe Mahallesi’ndeki bir stüdyo tipi dairede fuhuş yapıldığı ihbarını alan Gaziantep Emniyet SMüdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, müşteri kılığında fuhşa aracılık eden şahıslarla telefonla görüştü. Kadınlar ve ev için 270 TL isteyen şahıslar, polislere dairenin adresini verdi. Polis, F.A.H. (35) ile N.E.’ye (20) parayı verirken kimliklerini çıkararak, şahısları gözaltına aldı. Kadınlarla birlikte Rami T (20), Naim M (40), Feysa A.'yı (20) da gözaltına alan polis, sorgularının ardından 3 şahsı ‘zorla fuhuş yaptırma, fuhşa yer temin etme ve zorla alıkoyma suçlarından’ adli makamlara sevk etti.
Kadınların ise Suriye’deki iç savaştan kaçarak, Türkiye’ye giriş yapan anne kız olduğu ve N.E.’nin 7 aylık hamile olduğu belirlendi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *