ANASAYFA arrow right Güncel

2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür dağıtıldı

2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür dağıtıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.13
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.13
İslahiye’de, 2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür yardımı yapılmaya devam ediliyor.
İslahiye’de, 2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür yardımı yapılmaya devam ediliyor.
İslahiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçede ihtiyaç sahibi olduğu saptanan 2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür yardımı yapılmasını kararlaştırdı. Ailelerin belirlenmesinin ardından izdiham oluşmaması için İslahiye Garı'ndaki boş alanda gruplar halinde kömür dağıtımına başlandı.
Bir süredir devam eden ve 20 gün daha sürmesi beklenen dağıtımda, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından çağırılan ailelere 1 ton kömür teslim ediliyor ve tahsis edilen kamyonetler ile evlerine taşınıyor.
Vakıf yetkilisi Ümit Canpolat, ilçedeki 6 bin aileye 6 bin ton kömür dağıtılacağını belirterek, "Şu ana kadar 2 bin aileye kömürlerini teslim ettik. Kalan 4 bin ailenin kömürünü de 20 gün içerisinde teslim edeceğiz" dedi.DHA
Ailelerin belirlenmesinin ardından izdiham oluşmaması için İslahiye Garı'ndaki boş alanda gruplar halinde kömür dağıtımına başlandı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *