ANASAYFA arrow right Güncel

20 çocuğa doğalgaz tesisatçılığı kursu verildi

20 çocuğa doğalgaz tesisatçılığı kursu verildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Yarınlara Umut Projesi’nde kurs gören gören kursiyerlere sertifika verildi.
Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Yarınlara Umut Projesi’nde kurs gören gören kursiyerlere sertifika verildi.
Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika ve hediye törenine Gaziantep İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Ergün ve Murat Özbay, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Nihat Akyol, şube ve daire müdürleri ile kursiyerler katıldı. Tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Proje kapsamında 20 çocuğa doğalgaz tesisatçılığı kursu, 10 çocuğa yüzme eğitimi kursu ve 10 çocuğa da bağlama kursu verildi. Mesleki eğitim ve beceri kazandırma kurslarında kurs gören öğrencilerin sigorta giderleri SODES tarafından karşılandı.
‘Yarınlara Umut Projesi’, Kalkınma Bakanlığı finansmanı ile Gaziantep Valiliği koordinesinde, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütücülüğü yapılırken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleşti.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *