ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi taraftarlara büyük bir jest yaptı.

 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi taraftarlara büyük bir jest yaptı.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.34
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.34
Geçen sezondan beri boş tribünlere oynayan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir
Geçen sezondan beri boş tribünlere oynayan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi taraftarlara büyük bir jest yaptı. Büyükşehir Belediyespor yönetimi, taraftarın maçlara ilgisini çekebilmek için bir ilke imza attı ve Passolig çıkartmak isteyenlerin ücretini ödeme kararı kaldı.

Sponsorluk anlaşmaları yapan mavi-beyazlı ekip, bu kapsamda taraftarların Passolig ücretlerini ödemeye de başladı. Taraftarın ödemesi gereken 15 lira artık kulübün sponsorları tarafından ödenecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ekibi, ayrıca hemen her maçın bilet fiyatlarını da daha önce 1-2 lira gibi sembolik ücretten sunuyordu.
Bu arada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor logolu Passolig çıkaran taraftarlar, bu kartlarla Gaziantepspor maçına da gidebilecek.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *