İGA İstanbul Havalimanı, Ramazan ayı coşkusunu yaşatmak için bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ramazan ayı boyunca sürecek olan organizasyon çerçevesinde havalimanı içerisine kurulan ‘Ramazan Köyü’ konsepti ve lunaparkın yanı sıra Meddah, Hacivat ile Karagöz atışmaları, Kavuklu ile Pişekâr gibi hem geleneksel hem de yenilikçi etkinlikler düzenleniyor. İGA’nın Ramazan tırı, bölgelerdeki depremzede çocuklara da çeşitli hediyeler sunarak moral veriyor.
İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, yolcularını Ramazan ayında da unutmadı. İGA’nın organize ettiği Ramazan ayı boyunca sürecek olan etkinlik çerçevesinde, İstanbul Havalimanı içerisinde bulunan ve “İstanbul” yazısı önünde oluşturulan alanda dönme dolap, atlı karınca, trambolin gibi aktivitelerin olduğu lunapark çocuk yolcuları bekliyor. Yine İç Hatlar’da Ramazan Köyü konseptini geliştiren İGA, Keraban Ağa Sofrası ve Müzesiyle de yolcularını karşılarken, Dış Hatlar Pasaport sonrasında da kurduğu Ramazan Köyü ile de yurt dışından gelen ya da yurt dışına giden yerli ve yabancı misafirlerine Ramazan ruhunu yaşatıyor. Ramazan Köyü’nde ise Mihri Hanım VR Deneyimi, Bilge Ay’ın çocuklarla yarışmaları, Hacivat ile Karagöz atışmaları, Davulcu Ali Kuka ile Maniler, Meddah Güler Hanım ile masallar ve Kavuklu ile Pişekâr gibi hem geleneksel hem de yenilikçi Ramazan etkinlikleri bulunuyor.
İGA’dan depremzede çocuklara Ramazan tırıyla moral desteği
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İGA, afet bölgelerinde bulunan depremzede çocuklara Ramazan ayı coşkusunu yaşatmak için bölgelere gönderilmek üzere Ramazan tırı organize etti. Ramazan tırı; Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis illerini dolaşarak, depremzede çocuklara hediyeler vererek çeşitli etkinliklerle bu Ramazan’da afetzedelere moral desteğini sürdürecek
YAYINLAMA: 29 Mart 2023 / 15.20
GÜNCELLEME: 29 Mart 2023 / 15.20
Bölgelerdeki depremzede çocuklara da çeşitli hediyeler verildi
İlginizi Çekebilir
Kentteki işsizlik Türkiye ortalamasının üzerinde
#Güncel / 22 Mart 2026
Nevruz’un barış, kardeşlik ve demokrasiye kapı açmasını temenni ediyoruz
#Güncel / 22 Mart 2026
Bu şekilde devam ederse kepenk kapatan birçok esnafımız olacak
#Güncel / 22 Mart 2026
Su sorunu, ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de ciddi risk haline geldi
#Güncel / 22 Mart 2026
Belediye esnafla rekabete tutuştu
#Güncel / 22 Mart 2026
Organ bağışı konusunda daha fazla duyarlılık bekliyoruz
#Güncel / 22 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
