Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6'lık iki büyük deprem 10 ilde ciddi hasara yol açtı. Türkiye'yi derinden sarsan depremlerin etkisiyle Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki bulunan Fevzipaşa Tren İstasyonu'nda park halinde bulunan 6 tren vagonu raydan çıkarak devrildi. Şiddetli depremlerin ardından dağlardan koparak tren yoluna düşen kayalar ise rayları ciddi oranda tahrip etti.
Dehşetin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi
Depremin etkisiyle devrilen tren vagonlarının ve tahrip olan rayların görüntüsü dehşetin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından devrilen vagonlar ile rayların üzerindeki kayaları kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor.
YAYINLAMA: 13 Şubat 2023 / 17.28
GÜNCELLEME: 13 Şubat 2023 / 17.28
Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremin etkisiyle Gaziantep'te tren bakım istasyonunda park halinde bulunan 6 tren vagonu, raydan çıkarak devrildi. Şiddetli depremlerin ardından dağlardan koparak yola düşen kayalar ise rayları tahrip etti.
İlginizi Çekebilir
Mehmet Özpolat güven tazeledi
#Güncel / 15 Ocak 2026
Milyonlarca kız çocuğu eğitim, sağlık, güvenli yaşam ve özgürlükten mahrum
#Güncel / 15 Ocak 2026
Kamuda iş barışı ve huzuru bozuldu, şevkimiz kırıldı
#Güncel / 15 Ocak 2026
Kentin yüksek teknoloji vizyonuna katkı sağlayacak
#Güncel / 15 Ocak 2026
Sani Konukoğlu anılıyor
#Güncel / 15 Ocak 2026
Kimlik Bildirim Kanunu ekonomiye katkı sağlayacak
#Güncel / 15 Ocak 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
