Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından aralıksız sürdürülen arama kurtarma çalışmalarından umutlandıran haberler geliyor. Bunlardan biri de depremin 132. saatinde kurtarılan 5 Şengül ve babası oldu. Enkazdan çıkarıldıktan sonra sedyeye alınan Şengül'e ne istediği soruldu. Kendisini kurtaran ekibe öpücük atan Şengül, "Bir sürü kola istiyorum. Sarı kola istiyorum. Uçakta içeceğim" dedi. Ardından Şengül hastaneye kaldırıldı.
Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, "132. saatte 5 yaşındaki kızımız Şengül’e ve babasına kavuştuk. Gaziantep İslahiye’de enkaz altından çıkarılan kızımız hayata bir öpücük verdikten sonra kola istedi" dedi.
ANASAYFA
Güncel
132. saatte kurtarılan 5 yaşındaki Şengül hayata öpücük atıp "sarı kola istiyorum" dedi.
YAYINLAMA: 12 Şubat 2023 / 18.28
GÜNCELLEME: 12 Şubat 2023 / 18.28
Gaziantep İslahiye'de 5 yaşındaki Şengül ve babası, depremin 132. saatinde yıkılan binanın enkazından kurtarıldı. Sedyeye alınan Şengül, kendisi kurtaran ekiplere öpücük attıktan sonra "Sarı kola istiyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Köpekler insanların mutlu, üzgün ve öfkeli olduğunu anlayabiliyor
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Benzine 1.5, motorine 5,13 lira zam bekleniyor
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Tekstil fabrikasında yangın
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Cezaevlerinde doluluk yüzde 142’yi aştı!
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Google, Türkiye'deki abonelik ücretlerine yüzde 75'e varan zam yaptı
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Enerjisa Enerji, altyapı yatırımlarını yüzde 153 artırdı
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
