Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından aralıksız sürdürülen arama kurtarma çalışmalarından umutlandıran haberler geliyor. Bunlardan biri de depremin 132. saatinde kurtarılan 5 Şengül ve babası oldu. Enkazdan çıkarıldıktan sonra sedyeye alınan Şengül'e ne istediği soruldu. Kendisini kurtaran ekibe öpücük atan Şengül, "Bir sürü kola istiyorum. Sarı kola istiyorum. Uçakta içeceğim" dedi. Ardından Şengül hastaneye kaldırıldı.
Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, "132. saatte 5 yaşındaki kızımız Şengül’e ve babasına kavuştuk. Gaziantep İslahiye’de enkaz altından çıkarılan kızımız hayata bir öpücük verdikten sonra kola istedi" dedi.
ANASAYFA
Güncel
132. saatte kurtarılan 5 yaşındaki Şengül hayata öpücük atıp "sarı kola istiyorum" dedi.
YAYINLAMA: 12 Şubat 2023 / 18.28
GÜNCELLEME: 12 Şubat 2023 / 18.28
Gaziantep İslahiye'de 5 yaşındaki Şengül ve babası, depremin 132. saatinde yıkılan binanın enkazından kurtarıldı. Sedyeye alınan Şengül, kendisi kurtaran ekiplere öpücük attıktan sonra "Sarı kola istiyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
M.Ö. 5. yüzyılda Hipokrat “tükenme hastalığı” olarak tanımladı
#Güncel / 24 Mart 2026
Eğitim emekçisinin hakkı pazarlık konusu yapılamaz
#Güncel / 24 Mart 2026
“Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli”
#Güncel / 24 Mart 2026
Ayrıcalık değil; adalet, eşitlik ve mesleki yetkimizin korunmasını istiyoruz
#Güncel / 24 Mart 2026
Atık yağlar lavaboya dökülmeyecek
#Güncel / 24 Mart 2026
"Her 7 çocuktan biri akran zorbalığına uğruyor"
#Güncel / 24 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
