Başkan Bozgeyik, "İşçinin, esnafın, çiftçinin, emeklinin, gazetecinin, memurun, işsizin, kadının, gencin, çocuğun ve ülkemizde mağdur olan, mağdur edilen herkesin yanındayız. Halkımızın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu, haksızlığa uğradığı bu zor günlerde onların sorunlarına ses olacağız." ifadelerini kullandı.
Gaziantep PTT A.Ş. bünyesinde çalışan dağıtım personelinin yaşadığı sıkıntılara da değinen Bozgeyik, "250 dağıtım personelimiz mobbing'e maruz kalıyor. Günde 120 evrak dağıtıp 100 teslim sağlama baskısı altında çalışan personelimize yapılan bu haksızlık derhal son bulmalıdır." dedi.
Sanayide çalışan işçilerin zor koşullar altında emek verdiklerini belirten Başkan Bozgeyik, "İşçilerimiz, işsizlik tehdidi altında çalışıyor. Mevcut sistem, hem sanayiciyi hem işçiyi zor duruma sokuyor ve bu durum, patron ile işçiyi birbirine düşman ediyor. Toplumda uzlaşma ve anlaşma zemini hızla kayboluyoR" şeklinde konuştu.
Karaca Bozgeyik son olarak, "Siyasi iktidarın, sanayide üretimin durmaması ve işçinin hakkının korunması adına acil önlemler alması gerekiyor. Toplumsal barış ve huzur için atılması gereken adımları bir an önce atmasını bekliyoruz." çağrısında bulundu.
YAYINLAMA: 14 Ağustos 2023 / 15.26
GÜNCELLEME: 14 Ağustos 2023 / 15.28
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, kentte yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılara dikkat çekti ve tüm mağdur kesimlerin yanında olduklarını vurguladı.
İlginizi Çekebilir
Tekstil sektöründe sürdürülebilirlik vurgusu artıyor
#Güncel / 02 Ocak 2026
Ameliyatsız Mitral Kapak Tamiri yapıldı
#Güncel / 02 Ocak 2026
Zehirlenme riski arttı
#Güncel / 02 Ocak 2026
611 bin 612 çocuk örgün eğitimin dışında kaldı
#Güncel / 01 Ocak 2026
Kamudaki tüm sağlık çalışanları aynı statü ve çalışma düzeninde olmalı
#Güncel / 01 Ocak 2026
Okullar bugün de tatil olacak
#Güncel / 01 Ocak 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
