TBMM Genel Kurulu, pazar günü Meclis Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında 23 Nisan özel gündemi ile toplanacak. Partilerin 14 Mayıs milletvekili genel seçimleri için aday göstermediği 328 vekil, son kez Genel Kurul'da yer alacak.
O isimler arasında yer alan AKP'deki 3 dönem kuralına takılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop Genel Kurulu son kez yönetecek.
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı gösterdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da milletvekili sıfatıyla Genel Kurul'a son kez katılarak konuşma yapacak. (DHA)
YAYINLAMA: 22 Nisan 2023 / 19.36
GÜNCELLEME: 22 Nisan 2023 / 19.36
TBMM’de, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle gerçekleştirilecek özel oturumda, partilerin milletvekili aday listelerinde yer almayan 328 milletvekili, son kez Genel Kurul'a katılacak.
İlginizi Çekebilir

Dülük Antik Kenti, inanç ve kültür turizminin merkezi olacak
#Güncel / 12 Eylül 2025

Yapay Zekâ Destekli DH-8000 Modüler Hematoloji Analiz Hattı hizmete girdi
#Güncel / 12 Eylül 2025

Taşıma sektörü çok perişan bir durumda ve zor günler geçiriyor
#Güncel / 11 Eylül 2025

Çiftçiler, hububat ekimi için yağmuru bekliyor
#Güncel / 11 Eylül 2025

“Kullandığı otomobil, şaibeli ihale verilen şirkete ait”
#Güncel / 11 Eylül 2025

Masa başında yapılan düzenlemelerle aile hekimliği sistemine yön verilemez
#Güncel / 11 Eylül 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *