Jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi sahte alkol denetimlerinde 473 litre kaçak alkol ile 55 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi sahte/kaçak alkole bağlı ölümlerin önüne geçmek ve uyuşturucu, tütün mamulleri ile kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çok sayıda denetim yaptı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle Şehitkamil ilçesinde yürütülen titiz planlama ve takip çalışmaları sonucunda 3 şüpheli şahsın işyerlerine baskın yapıldı.
Adreslerde yapılan aramalarda 473 litre kaçak alkol, 55 litre sahte rakı, 297 adet satışı yasaklanan cinsel içerikli ürün, 280 adet dolu makaron ve 31 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Denetimler sonucunda gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.
YAYINLAMA: 14 Aralık 2023 / 22.52
GÜNCELLEME: 14 Aralık 2023 / 22.55
İlginizi Çekebilir
Uyuşturucu ticareti ve temininden yargılananların sayısı çok arttı
#Güncel / 12 Mart 2026
1 milyon 836 bin 496 yaşlı tek başına yaşıyor
#Güncel / 12 Mart 2026
Adrese teslim bakım merkezi açılıyorsa kimlerin nemalandığı da tespit edilmeli
#Güncel / 12 Mart 2026
Ocak-şubat dönemlerinde 467 bin 961 yolcu hizmet aldı
#Güncel / 12 Mart 2026
Okullarda ikinci ara tatil için son ders zili yarın çalacak
#Güncel / 12 Mart 2026
Politika faizi yüzde 37 seviyesinde sabit bırakıldı
#Güncel / 12 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
