ANASAYFA arrow right Güncel

7 yılda, 6 satış birinciliğimiz var

7 yılda, 6 satış birinciliğimiz var
YAYINLAMA: 28 Şubat 2022 / 15.36
GÜNCELLEME: 28 Şubat 2022 / 15.36
Erkunt Traktör Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Alpaslan, “Gaziantep-Şanlıurfa-Kilis Erkunt Traktörleri Bölge Bayisiyiz. 1973 yılında kurulan firmamız 2014 yılının sonunda Erkunt Traktörün bayiliğini aldık. 3 ilde bayiliğimiz var ve 7 yılda 6 satış birinciliğimiz var” açıklamasını yaptı.

Yeni modellerimiz geldi

Alpaslan, “23-27 Şubat tarihleri arasında Gaziantep GAP Tarım Fuarına katıldık. Günlük 8 ile 12 traktör arasında satışımız bulunurken, 5 günde 50’ye yakın traktör satmayı hedefliyoruz. Yeni modellerimiz geldi ve adına hasret-125 olarak deniliyor. Çiftçilerimiz bu modeli hasret ile beklediğinden bu isim verildi. Bu traktörümüz ilk defa fuarda görücüye çıktı. Lansmanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve protokol ile birlikte yaptık” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin yüzde 100 yerliüretimli bir motoru oldu

Erkunt Traktörün motorunun yerli üretim olduğuna dikkat çeken Alpaslan, “Yerli üretim motorumuz şu anda 5 modelimiz üzerinde mevcut. İlk kez Türkiye’nin yüzde 100 yerli üretimli bir motoru oldu ve bu da bir devrim niteliğindedir. Bunu da Erkunt’un AR-GE ekibi başardı. Yakıt ekonomisi ve 3 yıl garanti sadece Erkunt’ta var ve yüzde 100 yerli tasarım bir traktör. Erkunt çiftçinin gücüdür” diye konuştu. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *