ANASAYFA arrow right Güncel

Abdullah Kiğılı ‘Sınırötesi Bir Marka Hikayesi’ni paylaşacak

Abdullah Kiğılı ‘Sınırötesi Bir Marka Hikayesi’ni paylaşacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.59
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.59
Gaziantep tanıtım toplantısı 7 Ekim’de Dedeman Gaziantep Hotel&Convention Center’da yapılacak.
Türkiye Finans Katılım Bankası sponsorluğunda Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Anadolu Markaları 2013 Yarışması devam ediyor. Anadolu genelinde faaliyet gösteren ülke ekonomisinin lokomotif markalarının belirleneceği ve bir dünya markası olma yolunda ilerleyen şirketlerin ödüllendirileceği yarışmanın Gaziantep tanıtım toplantısı 7 Ekim’de Dedeman Gaziantep Hotel&Convention Center’da yapılacak.
Gaziantep Sanayi Odası’nın desteğiyle düzenlenen toplantıda ekonomideki güncel gelişmeler aktarılacak ve küresel ekonomide markalaşmanın önemi paylaşılacak.
Toplantıya Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı katılacak.
Toplantıda Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ekonomi gündemini değerlendirecek, Türk sanayisinin önde gelen isimlerinden Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ‘Sınırötesi Bir Marka Hikayesi’ni paylaşacak. Cihan Ölmez

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *