ANASAYFA arrow right Güncel

Ahmet Danış, 24 derslikli ortaokul yaptıracak

Ahmet Danış, 24 derslikli ortaokul yaptıracak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
Gaziantep’teki derslik açığının kapatılması amacıyla Valiliğimizce başlatılan “Eğitime Destek” kampanyasına,
Gaziantep’teki derslik açığının kapatılması amacıyla Valiliğimizce başlatılan “Eğitime Destek” kampanyasına, Gaziantepli Hayırseverlerimiz ilgi göstermeye devam ediyor.
Bu kapsamda Gaziantepli hayırsever işadamı Ahmet Danış, 91. protokolü imzalayarak Şehitkamil İlçesi Batıkent Mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli ortaokula isim hakkı karşılığı nakdi bağışta bulunarak destek oldu.
Konuya ilişkin protokol, Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek, Sayın Valimiz Ali Yerlikaya ve Hayırsever Ahmet Danış arasında imzalandı.

Protokol imzasında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; her şeyi devletten beklemek yerine, imkânı bulunan hayırseverlerin gönüllü katkılarının çok değerli bir hayır olarak takdirle anılacağının altını çizerek, Gaziantep eğitim-öğretimine hayırsever Ahmet Danış ve ailesinin katkılarını çok anlamlı bulduklarını belirterek, Ahmet Danış ve aile fertlerine teşekkürlerini ifade etti.
Sayın Valimiz Ali Yerlikaya konuşmasında “Hıdırellez” Bayramı olarak başlayan böyle anlamlı bir günde, ilimizin eğitim-öğretimine hayırsever desteği kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Hayırların en önemlisi eğitime yapılandır. Tüm Gaziantepli hemşehrilerimizden ilimizin eğitim-öğretimine destek olmalarını bekliyoruz. Hayırsever Sema-Ahmet Danış Ailesine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Hayırsever işadamı Ahmet Danış ise, Gaziantep ve Kilis illerinde eğitim-öğretime destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Bize bu imkanı sağladıkları için Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Maddi durumu iyi olan tüm hemşehrilerimizi eğitime destek olmaya çağırıyorum” dedi.Adem Kesenek
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *