Sosyal Tesislerinde ve Gençlik Merkezlerinde her yaştan vatandaş için çeşitli imkânlar sunan Şahinbey Belediyesi geleceğin ressamlarını yetiştiriyor. Binevler Sosyal Tesisinde eğitim alan ilköğretim ve ortaokul öğrencilerinden oluşan kursiyerler akrilik, karakalem, guaj, kuru ve sulu boya teknikleri ile yaptığı resimleri sergilediler.
Resimler büyük ilgi gördü
Minik öğrencilerin renkli dünyaları ile yaptığı ve sergilediği resimler çevredeki vatandaşlar ve kursiyerler tarafından yoğun ilgi gördü.
Çocukları için Şahinbey Belediyesi’nin Gençlik Merkezleri’nde ve Sosyal Tesisleri’nde çok güzel imkanlar sunulduğunu ifade eden vatandaşlar, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu çocuklarımızın eğitimi için kitaplar, setler ve kırtasiye malzemeleri hediye ediyor. Ayrıca sosyal tesislerde hem büyükler hem de çocuklarımız için birçok kurslar ve imkânlar veriliyor. Çocuklarımız eğitim gördükleri kursta resim yapmayı öğrenip sergi açtılar onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştular.
ANASAYFA
Güncel
Akrilik, karakalem, guaj, kuru ve sulu boya teknikleri ile yapılan resimleri sergilediler
YAYINLAMA: 24 Ağustos 2023 / 19.14
GÜNCELLEME: 24 Ağustos 2023 / 19.15
Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Binevler Sosyal Tesisinde minik öğrenciler kendi yaptıkları resimleri sergilediler.
İlginizi Çekebilir
Tekstil sektöründe sürdürülebilirlik vurgusu artıyor
#Güncel / 02 Ocak 2026
Ameliyatsız Mitral Kapak Tamiri yapıldı
#Güncel / 02 Ocak 2026
Zehirlenme riski arttı
#Güncel / 02 Ocak 2026
611 bin 612 çocuk örgün eğitimin dışında kaldı
#Güncel / 01 Ocak 2026
Kamudaki tüm sağlık çalışanları aynı statü ve çalışma düzeninde olmalı
#Güncel / 01 Ocak 2026
Okullar bugün de tatil olacak
#Güncel / 01 Ocak 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
