ANASAYFA arrow right Güncel

Allah belanızı versin emi!

Allah belanızı versin emi!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Maganda kurşunu Suriyeli bebeği vurdu
Maganda kurşunu Suriyeli bebeği vurdu
Magandanın silahından çıkan mermi, bu kez ailesi ile birlikte evin damında oturan 13 aylık bebeğe isabet etti.Suriyeli bebek yoğun bakıma alındı.
Olay, İnönü Mahallesi Karayılan Caddesi üzerinde meydana geldi.Burada Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli aile sıcak nedeniyle kiraladıkları evin terasında oturdu.
Yakınları ile birlikte oturan ailenin 13 aylık bebeği Cuham Muhammed bir anda sıçrayarak ağlamaya başladı. Baba Emin ve anne Hekime çocuklarına ne olduğunu anlamaya çalışırken kanama olduğunu fark etti. Bunun üzerine hemen Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz bebeğin tedavisine başlandı.Hastanede çekilen röntgende bir magandanın tabancayla sıktığı merminin bebeğe isabet ettiği anlaşıldı.
Burada kalp masajı ve oksijen verilen talihsiz bebek daha sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.Bu hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Cuham Muhammed yoğun bakım ünitesine alındı. Talihsiz bebek yaşam mücadelesi verirken, polis tabancayla havaya ateş açan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.İHA



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *