ANASAYFA arrow right Güncel

“Ankara'yı parsel parsel sattı, 8 Haziran'da açıklayacağım” sözünün arkasında dur

“Ankara'yı parsel parsel sattı, 8 Haziran'da açıklayacağım” sözünün arkasında dur
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.27
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.27
Ankara Mimarlar Odası, Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Bülent Arınç’ın,
Ankara Mimarlar Odası, Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Bülent Arınç’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için söylediği “Ankara'yı parsel parsel sattı, 8 Haziran'da açıklayacağım” sözünün arkasında durmaya çağırdı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisini Twitter üzerinden yazdığı mesajlarla istifaya çağıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e çok ağır yüklenmişti. Arınç, Gökçek için "Ankara'yı parsel parsel sattı, 8 Haziran'da açıklayacağım" demişti.
Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan yaptığı yazılı açıklama ile sürecin takibinde olacaklarını belirterek, “Arınç'ı sözünde durmaya ve Ankara'nın nasıl parsel parsel satıldığını açıklamaya davet ediyorum” dedi. Candan, “Bülent Arınç, Ankara'nın nasıl parsel parsel satıldığına ilişkin Gökçek ile ilgili iddialarını seçim sonrasında 8 Haziran'da açıklayacağını söylemişti. Seçim bitti. Sıra Bülent Arınç'da, sözünde dursun ve 8 Haziran'da açıklayacağım dediği Ankara'nın parsel parsel satışlarını açıklasın" ifadelerini kullandı.

9 Haziran’da görülecek olan mahkemeye de çarı yapan Candan, “Kaçak saray mücadelesinde önemli bir eşik olan Atatürk'ün Vasiyeti İhlal davası 9 Haziran'da karara bağlanacak. Herkesi 9 Haziran’da saat 10.00 da 26. Asliye Mahkemesi'nde görülecek karar duruşmasına davet ediyorum” dedi. ANKA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *