Kahramanmaraş Depremi’nin yaraları sarılmaya çalışılırken, ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da vatandaşlar tek yürek oldu. Bu çerçevede afet bölgelerindeki hayvancılık işletmeleri için Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde harekete geçen Aydınlı üreticiler ve birlikler de afet bölgelerine yem desteği vermeye devam ediyor. İlk etapta üretici ve birlikler tarafından hazırlanan 50 ton yem afet bölgesine ulaştırılırken, geçtiğimiz gün de yine üretici ve birliklerin el birliği ile hazırlanan 25 tonluk yem desteği afet bölgelerine gönderilmişti. Son olarak Bozdoğanlı üreticiler de hazırladıkları 20 ton kesif yemi Gaziantep’teki afetzede üreticiler için gönderildi.
Konu ile ilgili Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Aydın’dan afet bölgelerine destek devam ediyor. Bozdoğan Süt Üreticileri Birliği tarafından üyeleri adına 20 ton kesif yem deprem bölgesine (Gaziantep) gönderildi. Bozdoğan Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu nezdinde tüm üye yetiştiricilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
YAYINLAMA: 16 Şubat 2023 / 18.48
GÜNCELLEME: 16 Şubat 2023 / 18.48
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Bozdoğanlı üreticiler tarafından hazırlanan 20 ton kesif yem, Gaziantepli depremzedeler için yola çıktı.
İlginizi Çekebilir
M.Ö. 5. yüzyılda Hipokrat “tükenme hastalığı” olarak tanımladı
#Güncel / 24 Mart 2026
Eğitim emekçisinin hakkı pazarlık konusu yapılamaz
#Güncel / 24 Mart 2026
“Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli”
#Güncel / 24 Mart 2026
Ayrıcalık değil; adalet, eşitlik ve mesleki yetkimizin korunmasını istiyoruz
#Güncel / 24 Mart 2026
Atık yağlar lavaboya dökülmeyecek
#Güncel / 24 Mart 2026
"Her 7 çocuktan biri akran zorbalığına uğruyor"
#Güncel / 24 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
