ANASAYFA arrow right Güncel

Antep'te çok sayıda IŞİD hücre evinin olduğuna yönelik bilgiler geliyor

Antep'te çok sayıda IŞİD hücre evinin olduğuna yönelik bilgiler geliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
"Türkiye Suriye'ye girecek mi" sorusu medyanın gündemindeyken, sınırda yaşanan olağanüstü hareketlilik,
"Türkiye Suriye'ye girecek mi" sorusu medyanın gündemindeyken, sınırda yaşanan olağanüstü hareketlilik, İkinci Ordu Komutanı Adem Huduti'nin sınırdaki birlikleri ziyaret etmesi, sınıra yığılan çok sayıdaasker ve askeri araç gözleri yeniden Suriye sınırına çevirdi. 
HDP Gaziantep milletvekili Mahmut Toğrul, sınırı ziyaret edeceğini söyleyerek elinde olan bilgileri paylaştı.

Toğrul, bir haber sitesine yaptığı açıklamada, bu kadar askeri aracın sınıra yığılmasının ve Huduti'nin ziyaretinin bir gövde gösterisinden ibaret olmadığını söyledi

“İşin doğrusu sınırda çok yoğun hareketlilik var ama bir o kadar da bölge köyleri IŞİD tehdidi altında. Köylülerin tehdit edildiğine ve paralı geçişler uygulandığı haberleri geliyor. Antep'te çok sayıda IŞİD hücre evinin olduğuna yönelik bilgiler geliyor.Antep gerçekten önümüzdeki süreçte sıkıntılı günlere gebe gibi görünüyor. Buralarda çok yoğun miktarda IŞİD militanı olduğunu, bunların yarın öbür gün Antep'te tehlike arz edeceklerini söylemek istiyorum.
Daha önce buradan Tel Abyad'a elektrik malzemelerinden tutun, ilaca kadar çeşitli malzemelerin gittiği basına yansıdı. 


İkinci Ordu Komutanı Huduti'nin hududa girmesi çok dikkat çekici.Türkiye'nin Suriye'ye girerek böyle bir çılgınlık yapacağını düşünemiyorum” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *