ANASAYFA arrow right Güncel

Barak mahallesine ikinci park

Barak mahallesine ikinci park
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Barak Mahallesi'ne ikinci bir sosyal tesis ile bir park yapacaklarını belirtti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Barak Mahallesi'ne ikinci bir sosyal tesis ile bir park yapacaklarını belirtti.
Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Barak Mahallesi'ne yapılacak olan ikinci sosyal tesis ve yeni bir park yapılacak alanda incelemelerde bulundu.
Başkan Tahmazoğlu, Mahalle Muhtarı Nazım Karakuş ile birlikte Barak Mahallesi Hz. Ali Cami karşısında yapılacak olan sosyal tesis ve parkın yerini gezip incelemeler yaptı.
Başkan Tahmazoğlu, burada yaptığı konuşmada, ''Barak Mahallemiz ilçemizin hızla gelişen ve büyüyen bir mahallesidir. Bu mahallemizde daha önce ne sosyal tesis ne de park vardı. Barak İlköğretim Okulu'nun karşısında 5 katlı sosyal tesisimizin inşaatı devam etmekte olup, ikinci sosyal tesis yapımı için bu bölgede 2 evin kamulaştırmasını yaparak, yıkımlarını gerçekleştirdik'' diye konuştu.
Başkan Tahmazoğlu, ''Burada da 2 katlı 450 metre kare inşat alanına sahip sosyal tesisimizin ve parkımızın çalışmasına başlıyoruz. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Barak Mahallemize ayrıca bir de Pazar alanı yapıyoruz. Bunun da yer tespit çalışmasını yaptık. Önümüzdeki günlerde ihalesini yaparak çalışmalara başlayacağız''dedi.
Bu zamana kadar mahalle olarak görmediklerini hizmeti son 3 yılda almaya başladıklarını ifade eden Barak Mahalle Muhtarı Nazım Karakuş ise şunları kaydetti: ''Sağ olsun başkanımız, mahallemize 2 sosyal tesisi birden yapıyor. Mahallemiz de, hiç park yoktu. Başkanımız onu da yapıyor. Mahallemizde ayrıca semt pazarımız yoktu, başkanımız sağ olsun buna da el attı. Yakın zamanda pazar yerinin de yapımına başlanacak. Yapılan hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum.''AA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *