ANASAYFA arrow right Güncel

Başarılı öğrenciler ödül aldı

Başarılı öğrenciler ödül aldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Batman, Bitlis ve Mardin’den gelen 400 lise öğrencisine İngilizce Yaz Eğitim Kampı’nın yanı sıra aktiviteler yapıldı.
Zirve Üniversitesi, Batman, Bitlis ve Mardin’den gelen 400 lise öğrencisine İngilizce Yaz Eğitim Kampı’nın yanı sıra çeşitli spor turnuvaları düzenledi. Öğrenciler kamp süresince hem İngilizce öğrendi hem de kendilerini geliştirdiler.
Batman, Bitlis, Mardin gelen 400 lise öğrencisine çeşitli branşlarda spor aktiviteleri düzenlendi. Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi gibi spor faaliyetlerine katılan öğrencilerden başarılı olan takımlara ödül verildi.
Futbol ve voleybol turnuvasına 13 takım katılırken basketbol turnuvasına 6 takım katıldı. Zirve Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Şubesi tarafından organize edilen turnuvada öğrenciler boş zamanlarını değerlendirme fırsatını yakaladılar. Futbol Turnuvasının birincisi Derik Gençlik Spor oldu ve ödülünü Hukuk Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Recep Gülşen verdi. Basketbolun birincisi A.Ö.L. Spor olurken ödüllerini Hukuk Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Fevzi Topsoy’dan aldılar. Voleybol turnuvası birincisi Zirvenin Genç Ufukları ödülünü Hukuk Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Aydın İpek’in elinden aldı.
“40 gün süren İngilizce Yaz Kampı’nda İngilizce eğitimin yanı sıra öğrenciler üniversitenin spor tesislerinde birçok spor aktivitelerine katıldı” diye konuşan Sağlık, Kültür ve Spor Müdürü Hüseyin Ertaş, öğrencilerin en çok tenis kortlarına ilgi gösterdiğini belirtti. Ertaş, böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.SHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *