ANASAYFA arrow right Güncel

Başkanım üye olmuyorlar olmuyorlar, ikna edemiyoruz

Başkanım üye olmuyorlar olmuyorlar, ikna edemiyoruz
YAYINLAMA: 24 Ekim 2021 / 21.39
GÜNCELLEME: 24 Ekim 2021 / 22.14
AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımı ile yapıldı… Gül, : “Türkiye’de ekmeği, özgürlüğü AK Parti ile beraber arttırdık” dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci, “Üye sayılarımızı artıralım” dediğinde, bir kadın partili, “Başkanım üye olmuyorlar, olmuyorlar, ikna edemiyoruz” cevabını verdi.  

Şu anda şehirdeki her 4  seçmeden birisi AK Partili 
Özkeçeci, “Sandıklar yarın önümüze gelecekmiş gibi bugünden hazırlanmalıyız. Daha çok çalışmalıyız. Gaziantep seçmen sayısına göre üye sayısı bakımından 12’nci sıradayız.  Gaziantep’te 300 bin üye sayımızı aştık. Bu iyi bir rakam ama yeterli değil. Şu anda şehirdeki her 4 seçmeden birisi AK Partili. Gaziantep seçmen sayısına göre üye sayısı bakımından ilk 5’e girmeliyiz” dedi.
Milletimizin sorunlarını kulak  arkası edemeyiz, görmezden gelemeyiz 
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Milletimizin sorunlarını kulak arkası edemeyiz, görmezden gelemeyiz. Bu sorunları çözecek olan yine AK Parti. Diğerleri konuşur, laf üstüne laf koyar ama AK Parti icraat üstüne icraat yapar, sorunları çözer ve milletle beraber yoluna devam eder. Bizi bölmek isteyenlere, huzurumuzu bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.  

Türkiye’de AK Parti'yle birlikte her alanda olduğu gibi savunma sanayi alanında da çok önemli adımlar ve başarılara imza atıldığını vurgulayan Gül, “Türkiye’de terörle mücadelenin başarıya ulaşmasında en büyük etkenlerden birisi asker ve polisimizin içerisindeki FETÖ’cü hainlerin temizlenmesi ve savunma sanayideki önemli başarılar çok etkili oldu. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde yerli ve milli sanayimizle birlikte artık bizi bekleme odasında bekletenler, Türkiye’ye İHA-SİHA vermeyiz diyenler bugün Türkiye’nin bu başarısını büyük bir gıpta ile izliyorlar” şeklinde konuştu.   

Bakan Gül, insanlığın küresel bir adaletsizlikle karşı karşıya olduğunu vurguladı. “Dünyada adaletsizlik, çifte standart ve dünyada zulüm almış başını gitmiş durumda. Bu zulme destek olanlar olduğu gibi bu zulmün karşısında duran ve yeryüzünde nerede olursa olsun mazlumun yanında yer alan bir anlayış var. Dünyada insanlık için, adalet için çalışanların başında mazlumların güçlü sesi olarak Türkiye var ve bu güçlü sesin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirildiğini bütün dünya yakından görüyor. Dünya’da 3-5 ülkenin bütün dünya adına karar vermesinin haksızlık olduğunu en güçlü bir şekilde haykıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan” dedi.  

‘Ülkemizin yanı başında bir terör koridoru kurulmasına asla izin vermeyeceğiz’ ifadelerini kullanan Gül, “Batı terörle mücadele etmiyor, hangi teröre karşı çıkalım diyerek terör örgütlerinde seçicilik yapıyor. Batı, göç ve mülteci meselesinde çifte standart yapıyor. İnsan haklarından bahseden batı, mülteciye çelme takan, botlarını batırarak Akdeniz’in Ege Denizi'nin cansız bedenlerini soğuk sulara bırakan. İnsan hayatına kasteden anlayışın insanlığa, dünyaya verebilecek hiçbir mesajı yok.  Türkiye Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde Ege’de, Akdeniz’de, Doğu Akdeniz’de, Kafkaslar’da yanı başımızda Suriye’de ülkemizin menfaatleri için güçlü bir dirayet sergiliyor. Türkiye’nin menfaatleri için güçlü bir duruş ortaya konuyor ve bu mücadele yine daha kararlı bir şekilde devam edecek Ülkemizin yanı başında bir terör koridoru kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda da başarılı bir şekilde terörle mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.   
Vesayetçi anlayış artık  tarihin çöp tenekesine kaldı 
Gül, Türkiye’nin üzerinde oyun oynanabilecek bir ülke olmadığına vurgu yaptı. “Türkiye’de AK Parti öncesinde vatandaşına tepeden bakan, vatandaşın sorunlarını halının altına süpüren bir anlayış vardı. Ama AK Parti bütün sorunları çözüm iradesiyle vatandaşlarına hizmetkar olmak için geldi ve bu anlayışı ortadan kaldırdı. Vesayetçi anlayış artık tarihin çöp tenekesine kaldı. Türkiye’yi artık hiçbir güç eski Türkiye’ye geri çeviremeyecek” sözleriyle konuşmasına devam etti. 
Muhalefetin sorumluluktan  kaçma lüksü yok 
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: “Türkiye’de ekmeği, özgürlüğü AK Parti ile beraber arttırdık. Ama bunları daha da büyüteceğiz. Hiçbir sorun yok, her meseleyi hallettik kolaycılığına kaçmadan evet mevcut sorunları da çözerek ekmeği daha fazla büyüterek özgürlüğü daha fazla arttırarak 2023'e milletimizle emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. 2023 yılında da milletle yol yürümüş yürümeye devam edecek Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yaparak 2053 vizyonumuza emin adımlarla ulaşacağız. Yeni yüzyıla yeni anayasayla ülkemizin demokrasisini taçlandırmak hepimizin ve siyasetin boynunun borcu. Bu konuda muhalefetin sorumluluktan kaçma lüksü yok.” Hüseyin Karataş  

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *