Gaziantep’te halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri uygulama ve denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Çarşı ve Mahalle Bekçileri şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler ve aranan şahıslar üzerinde duruldu.
208 kişi sorgulandı
Ekipler, çeşitli noktalarda güvenlik önlemleri alarak şüpheli araçları durdurup sorgulama yaptı. Araçlar didik didik aranırken bagajda bulunan valiz ve çantalar da kontrol edildi. Yapılan uygulamada 208 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılırken 18 araç kontrol edildi.
Gerçekleştirilen uygulamada aranan 1 şüpheli şahıs hakkında da gerekli yasal işlemlerinin başlatıldığı bildirildi.
YAYINLAMA: 28 Haziran 2023 / 22.35
GÜNCELLEME: 28 Haziran 2023 / 22.36
Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada 208 kişi sorgulandı.
İlginizi Çekebilir
Sağlık emekçisi, çalıştığının karşılığını alamıyor
#Güncel / 06 Kasım 2025
Maliyet yurttaşa yüklenecek!
#Güncel / 06 Kasım 2025
Altın satımında o bozdurma yöntemi yasaklanıyor
#Güncel / 06 Kasım 2025
LGS sınav tarihi belli oldu
#Güncel / 06 Kasım 2025
Çiftçinin yüzde 90’ı bankalar ve Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlu durumda
#Güncel / 05 Kasım 2025
GASKİ son 3 yılda 1 milyar 61 milyon lira faiz ödedi
#Güncel / 05 Kasım 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
