Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda takibe alınan şüpheli bir otomobil, uygulama noktasında durduruldu. Sürücü Halil İbrahim G. ile yanındaki Nazlı G. ve Kadir E.’nin indirildiği araçta narkotik köpek ‘Barbara’ ile arama yapıldı. Barbara, otomobilin bagajındaki valizlere tepki verdi. Açılan valizlerde, köpeğin koku almaması için dışına biber salçası ve zeytinyağı sürülmüş 38 paket bulundu. Paketlerin içerisinde ise 27 kilogram esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınıp, emniyete götürülen şüphelilerden Halil İbrahim G. sorgusunda, uyuşturucunun kendisine ait olduğunu, paraya ihtiyacı olduğu için tanımadığı birinden satın aldığını ve pişman olduğunu söyledi. Diğer şüpheliler ise uyuşturucudan haberlerinin olmadığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Halil İbrahim G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
YAYINLAMA: 21 Temmuz 2023 / 18.52
GÜNCELLEME: 21 Temmuz 2023 / 18.53
Adana polisi yaptığı operasyonda bir otomobilin bagajında, üzerine biber salçası ve zeytinyağı sürülmüş 38 pakette 27 kilo esrar ele geçirdi.
İlginizi Çekebilir
180. böbrek nakli yapıldı
#Güncel / 09 Ocak 2026
Emekliye bu zammı layık görmek her şeyden önce “ÇOK AYIP!”
#Güncel / 08 Ocak 2026
Protesto edilen senet sayısındaki artış ürkütüyor
#Güncel / 08 Ocak 2026
25 kişinin ölümüyle sonuçlanan yıkımın sorumluları cezasız kaldı
#Güncel / 08 Ocak 2026
7 milyon genç ne eğitimde ne işte!
#Güncel / 08 Ocak 2026
Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB için kamulaştırma yapılacak
#Güncel / 08 Ocak 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
