Olay, dün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi kırsal Geneyik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındaki Ali Maslak, koyunlarını otlatmak için Ali Ö. ve Hazar Ö. ile birlikte köyün yakınlarındaki dağlık alana gitti. Dağlık alanda bir süre koyunlarını otlatan Ali Maslak, daha sonrasında yanında bulunan ve kendi koyunlarını otlatan Ali Ö.'nün tüfeğinden çıkan mermi ile başından yaralandı.
15 yaşındaki çoban olay yerinde hayatını kaybetti
Ali Ö.'nün haber vermesi üzerine olay yerine gelen Maslak'ın yakınları, talihsiz çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden Ali Maslak'ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından yakınları tarafından defnedildi.
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı
Öte yandan olayla ilgili çalışma yapan Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ali Ö. ve Hazar Ö.'yü gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların karakoldaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.
YAYINLAMA: 07 Ağustos 2023 / 19.52
GÜNCELLEME: 07 Ağustos 2023 / 19.55
Dağda beraber koyun otlattığı arkadaşının tüfeğinden çıkan mermiyle ağır yaralanan 15 yaşındaki Ali Maslak, olay yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz çocuk, adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilirken olay sonrası 2 kişi gözaltına alındı.
İlginizi Çekebilir
Öğrencilerin yüzde 53,6’sı şiddete maruz kaldı
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Gaziantep Üniversitesi Bahar Şenlikleri başladı
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Gençlerimizin yüzde 84’ü “göreli yoksunluk” yaşıyor
#Güncel / 18 Mayıs 2026
Krizi biz çıkarmadık, faturasını da biz ödemeyeceğiz
#Güncel / 18 Mayıs 2026
Hayvanların beslenmesi düzenli, hijyenik ve türlere uygun biçimde yapılmıyor
#Güncel / 18 Mayıs 2026
Eğitim emekçileri açısından küçük düşürücü bir yaklaşım
#Güncel / 18 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
