ANASAYFA arrow right Güncel

Birbirinden güzel kutular yaptılar

Birbirinden güzel kutular yaptılar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.40
Kadınlar Kulübü tarafından 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen “Kalp Kutular Atölyesi
Kadınlar Kulübü tarafından 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen “Kalp Kutular Atölyesi” Gaziantepli hanımların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sevgililer Günü öncesi kalpten kutular tasarlamayı öğrenen hanımlar, sevdiklerine el emeklerini kullanarak birbirinden güzel kutular tasarladılar.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep’te faaliyet gösteren Kadınlar Kulübü, kadınlar için düzenlediği etkinlikler kapsamında 13 Şubat Cumartesi günü “Kalpten Kutular Atölyesi” düzenledi.

Kalpten Kutular Atölyesi’nde eğitmenler eşliğinde kalpten kutu yapmanın inceliklerini öğrenen hanımlar, sevdiklerine aldıkları hediyeleri koymak için birbirinden farklı kutular tasarladılar.
Atölye çalışmasına yoğun bir ilgi gösteren hanımlar, hem birlikte keyifli vakit geçirdiler hem de sevdiklerinin zevklerine özel kutular hazırlamanın keyfine vardılar. Sevgililer Günü öncesi katıldıkları bu etkinliği çok beğendiklerini belirten hanımlar, sevdikleri için kendi el emekleri ile hazırladıkları kalpten kutuların çok daha anlamlı bir hediye olduğunu ifade ettiler.

Etkinlikte el becerilerini ve yaratıcılıklarını konuşturan Gaziantepli hanımlar, birbirinden şık kutular ortaya çıkardı. Desenlerden yazılara, birbirinden çarpıcı renklerden farklı materyaller ile bezenen kutular tasarlayan hanımlar etkinlik sayesinde evlerine sevdikleri için hazırladıkları çok özel kutular ile döndüler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *