Türkiye’de 100’ü aşkın ve yurt dışında 70 temsilcilik ve şube teşkilatlarını kurmayı başaran Memleketçi Sanayici ve İş adamları Derneği (MİSİAD) 7,7’lik depremin ardından seferberlik ilan ederek 1000 kişi ile sahaya indi.
Depremin olduğu günden beri sahada aktif olarak çalışan ve insanların yaralarına merhem olmak için canla-başla mücadele eden Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği tarafından bugüne kadar 120 tır yardım dağıtımı yapılırken, dün ise Gaziantep Barosu’na 4 tır ve Şanlıurfa Barosu’na 2 tır yardım gönderildi.
Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız, “Genel Başkanımız Feridun Öncel, tüm il ve ilçe başkanlarımız başta olmak üzere 1000 kişi ile aktif bir şekilde sahada can separene gece-gündüz demeden deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışıyoruz. Şu anda hem yurt içinden hem yurt dışından hem de gönüllülerimizden gelen yardımları depremden zarar gören il ve ilçelerimize ulaştırıyoruz. MİSİAD olarak, her zaman olduğu gibi bugünde de vatandaşımızın yanındayız. MİSİAD ailesi olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Türkiye büyük bir ülkedir. 85 milyon el ele vererek bu zorlu günleri de birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, asılsız bilgilerle hareket edilmemesi uyarısında bulundu. Busegül Balcıoğlu
YAYINLAMA: 12 Şubat 2023 / 18.42
GÜNCELLEME: 12 Şubat 2023 / 18.42
Türkiye’de 100’ü aşkın ve yurt dışında 70 temsilcilik ile şube teşkilatlarını kurmayı başaran Memleketçi Sanayici ve İş adamları Derneği (MİSİAD) Kahramanmaraş Elbistan, Pazarcık, Hatay, Adıyaman, İslahiye, Nurdağı halkını yalnız bırakmadı.
İlginizi Çekebilir
M.Ö. 5. yüzyılda Hipokrat “tükenme hastalığı” olarak tanımladı
#Güncel / 24 Mart 2026
Eğitim emekçisinin hakkı pazarlık konusu yapılamaz
#Güncel / 24 Mart 2026
“Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli”
#Güncel / 24 Mart 2026
Ayrıcalık değil; adalet, eşitlik ve mesleki yetkimizin korunmasını istiyoruz
#Güncel / 24 Mart 2026
Atık yağlar lavaboya dökülmeyecek
#Güncel / 24 Mart 2026
"Her 7 çocuktan biri akran zorbalığına uğruyor"
#Güncel / 24 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
