ANASAYFA arrow right Güncel

Canan Özyaşar yaşamını yitirdi

Canan Özyaşar yaşamını yitirdi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.41
Canan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gaziantep’in sevilen simalarından işadamı Canen
Özyaşar, Sabah’ın en iyi okurlarından biriydi

Canan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gaziantep’in sevilen simalarından işadamı Canen Özyaşar, uzun süreden beri direndiği amansız hastalığa yenildi.
Çevresinde sevilen ve sayılan bir kişilik olan Özyaşar’ın zamansız ölümü sevenlerini ve dostlarını yasa boğdu. Mütevazı, dost canlısı ve güler yüzü ile sevenlerinin gönlünde taht kuran Canan Özyaşar, aynı zamanda Sabah’ın en iyi okurlarından biriydi. Dost sohbetlerinde, her zaman şehir dışında olduğu zamanlarda gazeteleri titizlikle saklattığını ve gelince mutlaka okuduğunu anlatıyordu.
Sevenlerinin kalbindeki yerini her zaman koruyacak olan Canan Özyaşar, bugün Topçuoğlu Camii’nde kılınacak ogle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Özer Karınca
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *