İlk tören kurucusu olduğu GKV Özel Okullarında gerçekleşirken törenin ardından Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında da bir anma töreni gerçekleştirildi.
Kolej Vakfı’nın kurucusu örnek sanayici Cemil Alevli ölümünün 51.yılında kurucusu olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında ve mezarı başında anıldı. Anma törenlerine GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri Osman Kıratlı ve Münevver Erpolat, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idareci ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen ilk törende saygı duruşu ve istiklal marşının ardından GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba Cemil Alevli’nin yaşamı boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri anlatırken GKV’li öğrencilerde merhum Cemil Alevli’nin yaşamından kesitler anlatan bir oratoryo sahneledi. GKV’li minik öğrenciler de üzerlerindeki siyah renkli kostümlerle sergiledikleri danslarla dikkat çekti. GKV Özel Okullarında düzenlenen törenin ardından Gaziantep Asri Mezarlıkta Cemil Alevli’nin mezarı başında da bir tören düzenlenerek merhum dualarla anıldı.
YAYINLAMA: 02 Nisan 2023 / 21.45
GÜNCELLEME: 02 Nisan 2023 / 21.45
Gaziantep Kolej Vakfı’nın kurucusu, efsane sanayici merhum Cemil Alevli vefatının 51. yılında düzenlenen törenlerle anıldı.
İlginizi Çekebilir
Kentteki işsizlik Türkiye ortalamasının üzerinde
#Güncel / 22 Mart 2026
Nevruz’un barış, kardeşlik ve demokrasiye kapı açmasını temenni ediyoruz
#Güncel / 22 Mart 2026
Bu şekilde devam ederse kepenk kapatan birçok esnafımız olacak
#Güncel / 22 Mart 2026
Su sorunu, ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de ciddi risk haline geldi
#Güncel / 22 Mart 2026
Belediye esnafla rekabete tutuştu
#Güncel / 22 Mart 2026
Organ bağışı konusunda daha fazla duyarlılık bekliyoruz
#Güncel / 22 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
