ANASAYFA arrow right Güncel

Çıksorut sakinlerinin sorunlarını dinledi

Çıksorut sakinlerinin sorunlarını dinledi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Şahin, saha incelemesini yerinde yapıyor

Göreve geldikten sonra kentin birçok bölgesinde saha incelemesi ve tespiti yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hafta sonlarını projeleri yerinde değerlendiriyor.
Özellikle sıkıntılı olan bölgeleri ekibi ile ön incelemede bulunan Şahin’in bu haftaki saha incelemesi Çıksorut Bölgesi oldu. Burada mahalle sakinleri ve vatandaşlar ile bir araya gelen Şahin, mahallelinin istek ve önerilerini dinledi. Mahalleye yapılması istenen hizmetleri ve projeleri bire bir vatandaşlardan duyan Başkan Şahin, makul öneri ve istekleri not aldırdı.
Çıksorut bölgesinde yer alan mermercileri de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mermercilerin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dinledi. Mermercilerin çalıştığı alanda çevre ve alt yapı düzenlemesi yapılacaklarını belirten Şahin, burada Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan yerleri kiralama yönetim ile park ve sosyal donatı alanları yapacaklarını kaydetti.
Mermercilerin bulunduğu alanın yanından geçen Alleben Deresi’nin ıslah edilmesini isteyen mermerci esnafına olumlu cevap veren Şahin, burada çevre düzenlemesi, park yapımı ve kamulaştırma gibi bir takım değişiklikler yapacaklarını aktardı. Adem Kesenek


resim
Kentin köhneleşen ve hizmet ihtiyacı olan bölgelerde saha incelemelerinin devam edeceğini işaret eden Şahin, esnafı memnuniyetini ön planda tutacaklarını ifade etti.



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *