Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ne bağlı esnaf odalarında seçim heyecanı sürüyor. Bu kapsam Gaziantep Matbaacılar Odası’nın Genel Kurulu yapıldı. Divan Başkanlığı’nın Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan’ın yaptığı seçime tek liste ile gidildi. Gaziantep Matbaacılar Odası’nın Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Ökkeş Boynukısa, güven tazeledi.
Başkan Eyüp Boynukısa, güven tazeleyerek yoluna devam etti
Saat 14:00’da başlayan genel kurul saat 17:00’da oy sayılıma beraber sona erdi. Yapılan oy sayısında kullanılan tüm oylarını alan mevcut Başkan Eyüp Boynukısa, güven tazeleyerek yoluna devam etti.
Esnaf için bir aradayız, şehir için bir aradayız
Boynukısa, ‘’Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, odamıza ve esnafımıza layık olmaya çalışacağız. Esnaf için bir aradayız, şehir için bir aradayız. Bu şehri ayakta tutabilmek için hepimiz tek yumruk olmak zorundayız’’ mesajını verdi. Haber Merkezi
