Bir hafta açık kalacak olan hükümet meydanında kurulan tezgâhlarda Gaziantep’e özgün ürünlerin satışı yanında, Antep mutfağı yemeklerinin de satışları gerçekleştirilecek.
Gaziantep Dernekler konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, depremzede esnaf için başlattıkları kampanya dahilinde yaklaşık bir hafta burada olacaklarını belirterek, “Gaziantep Dernekleri Konfederasyonu olarak depremzede esnaflarımız için başlattığımız kampanya için Emet ilçemizdeyiz. Sağ olsunlar Emet Kaymakamlığımız ve Emet Belediyemiz bizleri kendi evimizde gibi hissettirdiler. Açılan yöresel ürünler pazarımızda Gaziantep’imizin baharatından, baklavasına, yemek kültüründen, hediyelik eşyalarına tanıtımını gerçekleştirirken, depremzede esnaflarımıza da destek sağlamış olacağız. İnşallah Emet halkımız da ilgi gösterip destek verir. Bizlere bu imkanı sağladıkları için Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’a teşekkür ederek tüm halkımızı pazarımıza davet ediyoruz “dedi.
YAYINLAMA: 13 Ağustos 2023 / 19.04
GÜNCELLEME: 13 Ağustos 2023 / 19.18
Kütahya’nın Emet ilçesinde Gaziantep dernekleri konfederasyonu tarafından depremzede esnaflar için yöresel ürünler pazarı kuruldu.
İlginizi Çekebilir
Tekstil sektöründe sürdürülebilirlik vurgusu artıyor
#Güncel / 02 Ocak 2026
Ameliyatsız Mitral Kapak Tamiri yapıldı
#Güncel / 02 Ocak 2026
Zehirlenme riski arttı
#Güncel / 02 Ocak 2026
611 bin 612 çocuk örgün eğitimin dışında kaldı
#Güncel / 01 Ocak 2026
Kamudaki tüm sağlık çalışanları aynı statü ve çalışma düzeninde olmalı
#Güncel / 01 Ocak 2026
Okullar bugün de tatil olacak
#Güncel / 01 Ocak 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
