ANASAYFA arrow right Güncel

Dernek kurduk, ancak hiç kimse derneğine sahip çıkmıyor

Dernek kurduk, ancak hiç kimse derneğine sahip çıkmıyor
YAYINLAMA: 01 Mart 2022 / 21.07
GÜNCELLEME: 01 Mart 2022 / 21.07
Emekli Postacılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kılınç, emekli, postacılara sitem etti. “Emekli postacıların haklarını savunmak, korumak ve dile getirmek için dernek kurduk, ancak hiç kimse derneğine sahip çıkmıyor” dedi.

Bugüne kadar güzel işlere imza attıklarını dile getiren Kılınç, “2020 yılı başlarında derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Amacımız emekli postacılara her alanda yardımcı olmak, onların sorunlarını, sıkıntılarını dile getirmek, özlük, sosyal ve ekonomik haklarını korumak. Bunun için de her türlü kurum ve kuruluşlarla temas halindeyiz. Emekli postacılarımız için gece-gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kılınç, “Ziyaretlerimizde derneğimizden, amacımızdan, vizyonumuzdan ve misyonumuzdan bahsettik ve yaptığımız çalışmalarla büyük takdir topladık. Biz bu kadar çaba ve gayret sarf ederken, maalesef emekli postacılarımızın kendilerini temsil eden bir derneğe sahip çıkmamaları bizleri derinden üzüyor ve yaralıyor. Biz kendilerinden aidat istemiyoruz, sadece gelsinler, birer bardak çaylarını içsinler, sohbetlerini etsinler, kaynaşalım, aralarında güçlü bir bağ oluşsun ve bu bağ hiç kopmasın. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olalım” şeklinde konuştu.

Kılınç, “Şu anda Emekli Postacılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kent genelinde adından söz ettirmeye başladı ve bu şekilde devam edersek en kısa zamanda Gaziantep’in en etkili Sivil Toplum Kuruluşları arasında yerimizi alırız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Lakin bunun için ilk önce bir ve beraber olmalıyız. Bunun içinse emeklerimizin derneğine sahip çıkması gerekiyor. Eğer birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde omuz omuza hareket edersek, üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk başaramayacağımız iş yok” ifadelerine yer verdi.

“Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, fakat bizim de gücümüz bir yere kadar” diyen Kılınç, “Giderlerimizi çok zor şartla altında karşılamaya çalışıyoruz.” Adem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *