ANASAYFA arrow right Güncel

Dünyaya örnek teşkil edecek bir kurtuluş destanı yazıldı

Dünyaya örnek teşkil edecek bir kurtuluş destanı yazıldı
YAYINLAMA: 29 Ekim 2023 / 20.35
GÜNCELLEME: 29 Ekim 2023 / 20.51
Gaziantep Suruçlular Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İmam Yıldırım, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla açıklama yaptı

Yıldırım, “Kuruluş ve kurtuluşumuzun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yüce milletimize duyduğu sonsuz güvenle çıktığı Milli mücadele yolunda ecdadımızın gösterdiği büyük kahramanlık, fedakarlık ve mücadele azmiyle tüm dünyaya örnek teşkil edecek bir kurtuluş destanı yazıldı” dedi.

Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz

Yıldırım, “Demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesi olan, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan, erdemli, faziletli insanlar yetiştiren aynı zamanda halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.  

Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, azim ve kararlılığın gurur verici eseri

Türkiye Cumhuriyeti’nin, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk milletinin özünde var olan birlik ve  beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, azim ve kararlılığın gurur verici eseri olduğunu dile getiren Yıldırım, “Bugün de geçmişte olduğu gibi milletimiz Türkiye Cumhuriyetini daha ileri bir seviyeye ulaştırmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ve mücadele etmeye devam edecek bir iradeye sahip. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm gazi ve şehitlerimizi millet ve şükranla anıyorum” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *