ANASAYFA arrow right Güncel

“2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor

“2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.14
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.14
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 26-29 Ocak arasında,
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 26-29 Ocak arasında, Antalya’da 4 gün sürecek “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor.
Bakanlık, 2023 yılı hedefleri doğrultusunda; temiz üretim ilkeleri çerçevesinde, atıkların geri kazanım oranının en üst seviyeye çıkarılması için atık yönetimi alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. 2023’e doğru yola emin adımlarla devam edilmesi konusunda müşterek işbirliği adına başta üniversiteler, özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meslek odası ve birlikler, enstitüler ve belediyeler ile bilgi alışverişinde bulunulması ve atık yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” gerçekleştirilecek.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de açılışa katılması bekleniyor.26 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan sempozyumda ilk gün atık yönetimindeki yeni mevzuat hakkında oturumlar düzenlenecek.
Dört gün sürecek sempozyumda alanında uzman, özel sektör temsilcileri, çevre STK’ları, oda ve birlikler, üniversiteler ve belediyelerden katılımcılar, endüstriyel atıkların yönetimi, maden atıklarının yönetimi, özel atıkların yönetimi, sağlık kuruluşları atıklarının yönetimi, ambalaj atıklarının yönetimi, belediye atıklarının yönetimi, konularını konuşacaklar.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *