ANASAYFA arrow right Güncel

Elektrik faturalarındaki TRT payı kaldırılsın

Elektrik faturalarındaki TRT payı kaldırılsın
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, elektrik faturalarındaki TRT payının
Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasını talep etti. 

ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş, yıllardır dillendirilmesine ve talep edilmesine rağmen, TRT için tüketicilerin sırtından para toplandığını vurgulayarak, şunları kaydetti: 
“Elektrik faturalarımızda kuzu kuzu gidip TRT ayakta kalsın, yaşasın diye pay ödüyoruz. Hayat pahalılığı ortada... Tüketici durumunda olan vatandaşın geçim kaynağı belli. Zorunlu olarak kullandığımız elektrik faturasında birde TRT yaşasın, ayakta kalsın, orada çalışanların ücretleri, maaşları ödensin diye anlamsız, manasız, saçma sapan nedenlerle adaletsiz bir şekilde pay ödüyoruz. TRTkurumu, bu kadar çok özel tv ve radyonun olduğu ve ticari alanda kendisinin de pastadan pay kaptığı bir ortamda ayakta kalmayı başaramıyor ise, ayaklarının üzerine duramıyor ise, halkın tabiri ile dükkanı kapatsın. Bizim sırtımıza binmenin anlamı yok. Tüketici artık bu ve butür uygulamalardan bıktı usandı. Kimse kanımızı emmesin. Mutluluğunu bizlerin ızdıraplarının üzerine kurmasın. Tüketiciler olarak anlamsız, adaletsiz ve saçma sapan olan TRT payının bir an önce kaldırılmasını, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçilmesini talep ediyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *