Gaziantep’e bağlı Nizip’te yaşayan Mustafa kemal paşalı emekli öğretmen Öznur Ersil Kaplan,ailesiyle birlikte depremde hayatını kaybetti. Nizip'te çöken Furkan Apartmanı’nın enkazında kalan Öznur Kaplan, eşi Ayhan Kaplan ve kızları Sude ve Müge’nin cansız bedenlerine büyük felaketin 3’üncü gününde ulaşıldı. Depremde yaşamını yitiren emekli öğretmenin, Mustafakemalpaşa Lisesi’nin 1988 yılı mezunlarından olduğu öğrenildi.
1990’lı yıllarda Sögütalan’da Jandarma Komutanlığı yapan ve merkezde de görev alan Halit Duman’da depreme Antakya’da yakalandı.
Son görev yeri olarak Manisa’nın Ahmetli ilçesinde bulunan ve TSK’dan emekli olduktan sonra Hatay’a taşınan Halit Duman, eşi Zühre Ataman Duman, kızı Senem Berfin, oğlu Muhammet Ali ve kayınvalidesi Rukiye Ataman, Antakya’nın Emek Mahallesi’ndeki Hacınazır Apartmanı’nın enkazı altında kalarak hayatını kaybetti.
YAYINLAMA: 13 Şubat 2023 / 16.48
GÜNCELLEME: 13 Şubat 2023 / 16.48
Gaziantep’te enkaz altında kalan Mustafa kemal paşalı emekli öğretmen Öznur Ersil Kaplan, eşi ve çocukları ile daha önce Söğütalan’da Jandarma Komutanlığı yapan Halit Duman ve ailesi Hatay’da hayatını kaybetti.
İlginizi Çekebilir
OSB’de elektrik tüketimindeki artış sürüyor
#Güncel / 10 Kasım 2025
26’ıncı GAÜN Geleneksel Atatürk Koşusu yapıldı
#Güncel / 10 Kasım 2025
Büyük Önderi anıyoruz
#Güncel / 09 Kasım 2025
Aykut Tuzcu’yu özlem ve saygı ile andık
#Güncel / 09 Kasım 2025
Fiyatlar güncellenmezse önümüzdeki sene ekilecek pamuk alanı azalacak
#Güncel / 09 Kasım 2025
“İngilizceyi ana diliniz gibi bilmeniz yetmez, ikinci dili öğrenmelisiniz”
#Güncel / 09 Kasım 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
