Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın ayı olan Ramazan’da Gaziantep'in İslahiye ilçesinde her gün bir köyde iftar sofraları kurulup, programlar düzenleniyor. İftar programlarında çocuklar Hacivat - Karagöz, illüzyon show, palyaço gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirip Ramazan Ayı’nın güzelliklerini tadıyor.
Okunan Kur'an-ı Kerim’in ardından Ezan-ı Muhammediye ile birlikte yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açıp oturulan gönül sofralarında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Ramazan ayı süresince Eyüpsultan Belediyesi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 28 köyde ve Kahramanmaraş ile Malatya’da da iftar programları düzenleyecek.
YAYINLAMA: 28 Mart 2023 / 19.04
GÜNCELLEME: 28 Mart 2023 / 19.04
On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın bir başka güzel geçtiği Eyüpsultan’da, Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayıp iftar sofraları kurarken deprem bölgesindeki vatandaşları da unutmadı.
İlginizi Çekebilir
Şantiyelerde perdeleme ve çevre güvenliği zorunlu hale getirildi
#Güncel / 12 Ağustos 2026
Orman yangınlarının yüzde 90'ı insan kaynaklı
#Güncel / 12 Ağustos 2026
Suriye’den gelen fıstık, yerli üreticiyi zor durumda bırakıyor
#Güncel / 12 Ağustos 2026
"Sağlık çalışanları tükeniyor"
#Güncel / 12 Ağustos 2026
Çiftçi korunmalı, alın terinin ve emeğinin karşılığını almalı
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Fıstık bahçelerinde saha güvenliği sağlanmalı
#Güncel / 11 Ağustos 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
