ANASAYFA arrow right Güncel

Fuarı 100 bin kişi gezmiş

Fuarı 100 bin kişi gezmiş
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.41
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Sanayi Odası’nın desteğiyle düzenlenen, Gaziantep Kitap Fuarı'nı yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti.
Gaziantep'te ilk kez düzenlenen fuar, öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlardan da yoğun ilgi gösterdi. 7’de 70’e herkesin okuyabileceği kitapların yer aldığı fuarda, kitapseverler sevdikleri yazarlardan imza alma şansı buldu.
Gaziantepli yazarların yanı sıra Türkiye genelindeki yazarların da katıldığı fuarda, ünlü yazarların konuşmacı olarak katıldığı söyleşi ve imza günleri dahil 40’ın üzerinden etkinlik düzenlendi. Kitapların indirimli olarak vatandaşlara sunuldu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *