ANASAYFA arrow right Güncel

Gaspçı tutuklandı

Gaspçı tutuklandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.56
Gençleri korkutarak cep telefonlarını gasp ettiği iddia edilen bir kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre dün öğle saatlerinde Üniversite Bulvarı üzerinde bekleyen U.D.Ö.’ye yaklaşan Yasin Ö., iddiaya göre şahsı tehdit ederek telefonunu istedi. U.D.Ö.’nün elindeki telefonu zorla alan Yasin Ö. olay yerinden kaçtı.
Şüphelinin halk otobüsüne bindiğini gören mağdur genç ve çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgede hemen çalışma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, hareket halindeki halk otobüslerini takibe aldı. Güzergahtaki bütün otobüsleri kontrol etmek için duraklara yönlendirilen polis ekipleri şüpheliyi aradı.
Nil Kavşağı’nda görevli polis memurları özel halk otobüsünde bulunan ve eşkale uyan şahsın üst aramasını yapmak istedi ancak bir anda koşmaya başlayan Yasin Ö. ara sokaklarda izini kaybettirmeye çalıştı. Polisin ısrarlı takibi sonucu şüpheli yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında çaldığı cep telefonu da ele geçirildi
İfadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şüphelinin daha önce 3 ayrı gasp olayına daha karıştığı ihtimali üzerinde duruldu. Bunun üzerine Emek Mahallesi’nde 2ve Sarıgüllük Mahallesi’nde gaspa uğrayan 3 genç de emniyet müdürlüğüne çağırıldı. Mağdur şahısların teşhis ettiği Yasin Ö.’nün daha önce de 3 ayrı gasp olayına karıştığı tespit edildi.
Daha önceki 3 olayı kabul etmeyen Yasin Ö.’nün son gasp olayını üstlendiği öğrenildi. Şüpheli şahıs, emniyet müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından 4 ayrı dosyadan adli makamlara sevk edildi. İHA



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *