ANASAYFA arrow right Güncel

GAÜN’de 170 Afrikalı öğrencinin eğitim görüyor

GAÜN’de 170 Afrikalı öğrencinin eğitim görüyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.04
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.04
Öğrencilerimize, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.
Gaziantep’te çeşitli üniversitelerde öğrenimlerini sürdüren ve Gaziantep Üniversitesinde eğitim gören Afrikalı öğrencilerin liderliğinde kurulan Afrika Öğrencileri Birliği, Rektör Coşkun’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Gaziantep Üniversite’ne gerek sosyal gerekse akademik yönden destekleri için
şükranlarını bildiren Kamerun, Kenya, Nijerya, Zambiya’dan gelen öğrenci
temsilcileri, ayrıca kampüste sunulan olanaklardan duydukları hoşnutluğu ifade ederken, çeşitli konulara ilişkin isteklerini de ifade etti.
Afrikalı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Gaziantep Üniversitesi’nde 170 Afrikalı öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü, belirtirken, “Afrika Kıtası’ndan gelen öğrencilerimiz bambaşka bir kültüre sahipler. Öğrencilerimize, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz akademik yıllarda Afrikalı birçok öğrencimizin dereceler kazanması ise bizim için başka bir gurur kaynağı” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *