Uzun yıllardır İl temsilciliği düzeyinde temsil edilen Çevre Mühendisleri Odası, Gaziantep’te şubeleşme yoluna gidiyor. Kentimizde kurulacak olan şube içerisinde Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa ve Malatya yer alacak.
Mühendisler seçim sürecine hazırlanıyor
Gaziantep Çevre Mühendisleri Odası’nın şubeleşeceğini vurgulayan Neyal, “Hayatımızın önemli temel taşlarından biri olan çevremizi, Gaziantep’te temsil edecek olan kuruluş; şubeleşme yönünde ilk adım olarak Şube Yönetim Kurulu bölgedeki meslektaşlarının da onaylayacağı ve seçeceği bir sürece başlayacak. Birlik ve beraberlik içerisinde, ayrıştırma yapmadan Çevre Mühendisliği mesleğini bir adım daha ileriye götürmeyi hedefleyerek bu yolda öncülük etmek isteyen mühendisler seçim sürecine hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.
Neyal, “Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülen bu hizmetin ve sürecin tamamlanması ile ÇMO Gaziantep Şubesi olarak anılacak olup; Başta Gaziantep olmak üzere Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa ve Malatya illeri de Şube bünyesinde yer alacak. Çevre Mühendisliği mesleğine değer katmak adına, bir adım daha ileriye götürmek hepimizin görevi misyonu ile yola çıktıklarını belirten mevcut yönetime ve sürece hazırlanan mühendislere başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulundu. Özer Karınca
