ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, Ozan Can için yasta

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, Ozan Can için yasta
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.41
Ankara’da yaşanan üçüncü terör saldırısında ölen 37 kişinin acısı Türkiye’yi yakarken GKV
Ankara’da yaşanan üçüncü terör saldırısında ölen 37 kişinin acısı Türkiye’yi yakarken GKV özel Okullarında acı ikiye katlandı. Ölenler arasında yer alan ve ilk ve ortaokulu GKV Özel Okullarında okuyan Ozan Can Akkuş 2009-2010 eğitim öğretim yılında buradan mezun olmuş ve Ankara Fen Lisesi’ni kazanarak lise eğitimini burada tamamlamıştı.
Acılarının büyük olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, terörün her türünü lanetlediklerini ifade ederek, “Ankara’da yaşanan acıları yüreğimizde hissediyoruz. Bu olayla sadece Ankara değil, bütün Türkiye acılara bürünmüş, yas içerisindedir. İlk ve ortaokul eğitimini kurumlarımızda yapan ve 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezunumuz, okulumuzun o dönemdeki en başarılı öğrencilerinden birisi aynı zamanda okul basketbol takımımızın kaptanı değerli öğrencimiz Ozan Can Akkuş’u da bu saldırıda kaybettiğimizi öğrendik. Geleceğe umutla bakan, ülkemizle ilgili birçok projeye imza atacağına inandığımız bu fidanımızın aramızdan ayrılması bütün GKV ailesini derinden sarsmıştır” dedi.

Ankara’da yaşanan terör saldırısında evine gitmek için Kızılay’da otobüs durağında beklerken terör kurbanı olan Gaziantepli Ozan Can Akkuş’un ölüm haberi öğretmen ve sınıf arkadaşları arasında da üzüntü yarattı. Sınıf öğretmeni Fatoş Besli, olaya inanmak istemediğini, Ozan Can’ın hayat dolu bir çocuk olduğunu ve gelecekle ilgili büyük planları olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *