Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen iki depremin ardından hemşirelerin 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için İnayet Topçuoğlu Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane ziyaretinde günün anlam ve önemine istinaden hemşirelere çiçek takdim eden Başkan Fatma Şahin, yaşanan felaket sonrasında 7/24 depremzede hastalar için çalışan hemşirelere başarı belgesi dağıttı.
Ziyarette Başkan Fatma Şahin’e Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk ve Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serdar Tolay eşlik etti.
YAYINLAMA: 15 Mart 2023 / 18.56
GÜNCELLEME: 15 Mart 2023 / 18.56
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yıkıcı deprem sonrası afetzedeler için fedakârca çalışan hemşireleri ziyaret etti.
İlginizi Çekebilir
Kimlik Bildirim Kanunu ekonomiye katkı sağlayacak
#Güncel / 15 Ocak 2026
İstanbul, Ankara, Konya, Antep ve Erzurum’da fiili kürtaj yasağı sürüyor
#Güncel / 15 Ocak 2026
Toplumun yüzde 61'i yüksek düzeyde tükenmişlik yaşıyor
#Güncel / 15 Ocak 2026
87 yaşındaki hastadan 4,5 kiloluk tümör çıkarıldı
#Güncel / 15 Ocak 2026
20 yaş üzeri aracını hurdaya çıkaranlardan ÖTV alınmasın
#Güncel / 15 Ocak 2026
Yıllardır bizi yoksullaştıranlar bir avuç azınlığı zenginleştiriyor
#Güncel / 15 Ocak 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
